Kerhot

Tervetuloa mukaan 4H-kerhoihin!
 

Tule mukaan 4H-kerhotoimintaan!  4H on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka mottona on tekemällä oppiminen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia.

Sivukylillä kokoontuvat 4H-kerhot ovat yleiskerhoja, joissa mm. pelataan, leikitään, askarrellaan, retkeillään sekä leivotaan ja kokkaillaan.

Nivalassa toimii noin 10 kerhoa, joihin ilmoittaudutaan paikanpäällä kerhoissa tai soittamalla 4H-yhdistykseen.

Kerhotoimintaan voivat osallistua yli 6-vuotiaat, eli eskarilaiset ja sitä vanhemmat. Kerhoissamme käy eri-ikäisiä lapsia, niin tyttöjä kuin poikiakin. Kaikki kerholaiset ovat toiminnassamme vakuutettuja.

Uusia kerhoja perustetaan tarvittaessa kysynnän mukaan.

Tule mukaan tutustumaan!

Kyselyt Nivalan 4H-kerhotoiminnasta:

Sanna Ojalehto 044-2824428

nivala@4h.fi

Ensimmäisellä kerralla kerholaisille jaetaan henkilötietokaavake, jotka täytetään kotona ja palautetaan ohjaajalle seuraavalla kerhokerralla.

Kaavakkeen palauttaminen oikeuttaa kerhossa käynnin. 
TOIVON, että jäsenyys täytetään sähköisesti

Voit täyttää kaavakkeen Täältä

Jäsenmaksun mukana tulee jäsenkortti.
Maksettuja jäsenmaksuja ei palauteta. 
Jäsenyys TÄYTYY itse perua liittymiskauden alussa, muutoin jäsenlasku lähetetään automaattisesti.

4H on lasten ja nuorten järjestö. Jäseniämme ovat lapset, nuoret ja perheet sekä ne aikuiset, jotka haluavat tukea arvojamme ja toimintaamme. 

4H:n jäseneksi liityt 40 eurolla vuodessa. Samaan perheeseen kuuluvien aikuisten ja vähintään 6-vuotiaiden lasten perhejäsenmaksu on 85 euroa vuodessa, eli koko perhe harrastaa samalla jäsenmaksulla. 4H:ssa on käytössä rullaava jäsenkausi. Jäsenlaskullasi on kerrottu milloin jäsenkautesi alkaa.

Jäseneksi liittyminen käy helposti verkossa ja mobiilissa. Jäsenyyden voit maksaa heti liittymisvaiheessa seuraavilla tavoilla: verkkopankit, luottokortit, MobilePay tai Siirto. Voit myös tilata laskun, joka lähetetään sinulle noin kuukauden kuluttua. Seuraava jäsenlasku lähetetään sinulle automaattisesti sähköpostilla vuosittain, ellet ole tilannut e-laskua omassa verkkopankissasi.

Maksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin kerhoryhmiimme. Jäsenmaksun maksaneet ovat vakuutettuja kerhotoiminnan aikana ja kerhoissa käytettävä materiaali sisältyy jäsenmaksuun. Lisäksi saat mm. 4H-jäsenkortin, jäsenetuuksia, kurssitoimintaa, tapahtumia sekä retkiä jäsenetuhintaan.