Valtakunnalliset kilpailut

Vuoden 4H-kerho -kilpailu

Vuoden 4H-kerho -kilpailu on uudistunut! Kilpailuun osallistutaan normaalilla ja laadukkaalla kerhotoiminnalla. Erillistä teemaa ei ole. Voittajakerho palkitaan 4H-järjestön juhlavassa stipendienjakotilaisuudessa Helsingissä keväällä 2020. Kilpailu antaa uusia virikkeitä ja muistuttaa toiminnallisella tavalla ohjaajia ja kerholaisia vuosittain asioista, jotka kerhotoiminnassa ovat tärkeitä. Kilpailuaika on 1.8.- 31.12.2019.

Tee näin:

  1. Toteuttakaa 4H-arvojen mukaista ja aktiivista kerhotoimintaa suunnitelmienne mukaan.
  2. Pohtikaa kerholaisten kanssa yhdessä lomakkeen kysymystä, millaisia uusia taitoja kerholaiset ovat oppineet. Liitä lasten vastaukset lomakkeelle.
  3. Valitkaa kuvia (2-5 kpl), joiden avulla kerhonne tekemisen meininki parhaiten välittyy kilpailun tuomaristolle. Kysy kuvausluvat lasten vanhemmilta.
  4. Kerhonohjaaja täyttää lomakeen kerhopäiväkirjan tietoja hyödyntämällä.
  5. Kerhonohjaaja lähettää lomakkeen 4H-liittoon painamalla LÄHETÄ-nappia. Lomake lähtee automaattisesti myös omaan 4H-yhdistykseen. 
    Osallistu tästä

 

 

Vuoden 4H-yritys -kilpailu

Perustitko sinä innovatiivisen ja inspiroivan 4H-yrityksen? Ideoitko upean liikeidean, josta myös kaverisi innostuivat. Kerrothan siitä muillekin osallistumalla Vuoden 4H-yritys -kilpailuun!

 

Kilpailu järjestetään vuosittain, ja siihen voivat osallistua kaikki vuoden aikana toiminnassa olleet 4H-yritykset. Eikö sinulla vielä ole omaa 4H-yritystä? Tutustu 4H-yrityksen maailmaan!

Kaksi sarjaa

Vuoden 4H-yritys -kilpailussa on kaksi sarjaa: alle 18-vuotiaat sekä yli 18-vuotiaat. Osallistua voi sekä omalla yrityksellä että yhteistyöryhmänä. Jos 4H-yrittäjien yhteistyöryhmässä on täysi-ikäisiä, kilpailevat he vanhempien sarjassa. Molemmissa sarjoissa palkitaan kolme yritystä/yhteistyöryhmää.
Osallistu tästä

 

Toiminnanjohtaja

Sanna Ojalehto 

Vesitie 4
85500 Nivala
puh. 044 2824428
nivala@4h.fi